tiistai 11. tammikuuta 2011

Otsikoimatonta ja kuvittamatonta tekstiä jälleen.

Vaikka lienenkin blogillisesti ajateltuna harhaoppinen siinä, ettei näiden tekstien ilmestymisellä ole juuri kontaktia henkilökohtaisiin huoraamisiin tahi sosiaaliseen elämääni, jonka määrä ja laatu on tunnetun ailahtelevaa, ripityn jälleen irti siitä valheesta, etten näin ollen saisi muka blogata, vaikka se niin monet suututtaakin.

Piruko minua estää?

Bloggaukseni kestää, vaan voimissaanhan puhaltelee vesivirtoja tuo muinaisaikojen käärmekin, tietäen kuitenkin maan nielevän tulvat ennenkuin niillä saavutetaan haluttu tulos.

Enkä minä tästä joulupukiksikin kutsutusta kiusankappaleesta edes kirjoittaisi, jollei tämä itse olisi minusta niin kovin kiinnostunut. Teksteistäni ottaa siis edes piru selvän, joskin minusta se ei saa kaveria, koska kuulun aivan toiseen leiriin.

Teksteilleni taitaa riittä tuikitavallisiakin lukijoita. Niitä on riittänyt se vähäinen määrä (ellei tieto sitten vuoda (!)) tasaisena marraskuusta ja selvää on, ettei syksyisiin aivomyrskyihin enää kyetä. Sellainenhan olisi vaarallista eikö olisikin?
Yleisesti ottaen näyttäisi jokatapauksessa olevan niin, että jos ihminen filosofoi ilman koulutuksellista pätevyyttä, häntä pidetään hulluna, tai ainakin yritetään tehdä moiseksi, tässä kuitenkaan onnistumatta.
 

Näin ei tietenkään tarvitsisi olla, vaikka suoranainen tunnustaminen on yhtä vaarallista kuin tunnustuksettomuus.
Joskus saattaa löytyä kultaiseksi kehuttu keskitie. 

Niiin tai näin, historia on vihannut "kouluttamattomia" opettajia. Siksi tietynlainen hulluus on siunattua.

Siunattuja lienevät myös ne lukijat, jotka eivät ole pirun harhaanjohdettavissa.
Eikä pidä turhaan soimaamaan niitäkään, jotka ovat jo langenneet, sillä nykymaailmasta on totisesti aika ajoin vaikea ottaa selvää ja tunnettuahan on että meissä kaikessa velloo omat pimeät puolemme.

Se ei kuitenkaan tarkoita, että sorkkaiselle sörkkijälle tulisi antaa periksi, nyt kun se näyttäisi olevan keskuudessamme milloin milläkin tavoin.
Millainen isäntä, sellainen renki.
Pahasta toimituksesta ei saada pyhää, eikä saastaista voida kutsua puhtaaksi.

Jumalan armo on kaikki kaikessa, eikä siihen ole muuta tietä kuin Herramme Jeesus Kristus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti