torstai 26. elokuuta 2010

Ala-arvotonta journalismia

Ne vei mun sanomalehden:

Ne vei mun sanomalehden:

"Helikopterikalustoaan uusivan ulkoministeri Alexander Stubbin (kok.) palkkatappajat elävät leveästi.
- Riitti kun kerroin, kenelle työskentelen. Tarvittaessa järjestin pomoni langan päähän. Siinä se. Ei väliä, kuinka paljon huumeita tai aseita minulla oli mukanani. Poliisit itse asiassa kunnioittivat meitä, nyt uskoon tullut Kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Jyrki Katainen kertoo radiolla matkustamoon ja tarkkailee panoraamaa naudan lauhkeudella.
 - Ihmisen saa hengiltä muutamalla dollarilla. Tätä kautta henkilöstövoimavaroja voidaan oikeasti säästää, kertoo kartellin entinen palkkatappaja, Puolustusministeri Jyri Häkämies (kok.). Häkämiehen mukaan Lainvartijat, tai edes armeija, eivät aiheuttaneet hänelle ongelmia.

Keskustan puheenjohtaja, pääministeri Mari Kiviniemi puolestaan muistutti että huumekartellin välinen kaoottinen sota oli ajattelematon ja toivottavasti vahinko.
- Palvelut voisivat järjestää myös likaisen työn tekijöilleen luksusasuntoja ja -autoja sekä heidän haluamiaan naisia.
Kiviniemen mukaan miestä saa rakastaa ja mies saa elää miehen kanssa, mutta seksuaalinen akti miesten välillä ei ole hyväksyttyä
- pimeänäkölaitteet, metsäpalonsammutusjärjestelmä, nopea laskeutumisköysi, tietokonejärjestelmä, jolla näkee missä maapartiot liikkuvat, ovat välttämättömiä haluttujen tuloksien saavuttamiseksi, Kiviniemi painotti ja pukeutui hiukset peittävään huiviin ja pitkään kaapuun, vaikka Kiviniemen normaaliin elämään alastomuus kuuluu luonnollisena osana. Kiviniemen mukaan tämä on loogista:
- Kunnioitan sellaisten naisten päätöstä, jotka omasta tahdostansa nostavat peppua helpottaakseen stringien riisumista, ottavat kuuman patukan rasvattujen rintojen väliin, antavat sormen luisua häpyhuulten välissä painellen klitorista, antavat kalun upota pohjalle asti todella tiukkoihin pilluihinsa ja antavat kyrvästä syöksähdellä kunnolla spermaa paljaaseen pimppaan.

Stubb irtoaa maasta vaivihkaa, pehmeästi kuin huvipuiston laite ja odottaa asiaa pohtivan työryhmän tuloksia ennen kuin ottaa keinoihin kantaa. Siitä, olivatko testit riittävän tiukkia, tullaan varmasti käymään keskustelua. Katainen, jolla on sylissään punainen sydän saapuu kontissa syys-lokakuussa.
Kiviniemi hiipii jo matalalentoa kohti kotipesäänsä Malmilla, johon liittyy pelkoa ja kipua:
- Jos katsot tarkemmin, niin se on koala.
Häkämies tienaa rehellisellä työllä pari euroa ja kokeilee kuuden viikon ajan elämää muslimina. Hänkin pelkää kartellin kostoa.

Työurien pidentämisen tarpeesta puolestaan keskustan, kokoomuksen ja SDP:n puheenjohtajat ovat yhtä mieltä. Varsinaisessa tiedotustilaisuudessa Stubb sanoi, että belonefobia on yleinen ja harmittava vaiva. Pistämiseen ja neuloihin liittyvän pelon kanssa voi kuitenkin kaikesta huolimatta elää. Kataisen mukaan se, ettei Stubb oikein ymmärrä miksi neulakammoa ei ole tutkittu, kertoo siitä ettei häiriön yleisyydestä ole tietoa.  Kaikki kolme suurinta puoluetta ovat valmiita ahdistumaan poikkeavissa tilanteissa.

Venäjä ei ole suurvalta, totesivat äskettäin kokoomuslaiset valtiovarain-,
ulko- ja puolustusministeri yksissä tuumin salakuuntelusta vastaavassa virastossa.
Pahempaa on se, että kokoomusministerien keskenkasvuinen ruumiit löydettiin maanantaina yksityisasunnon kylpyhuoneesta urheilukassiin sullottuina. Ruumiiden arvioidaan olleen kassissa jopa kaksi viikkoa. "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti